Kadastrale kaart met luchtfoto

Vanaf: 24,95

Onze kadastrale kaart met luchtfoto biedt een waardevol en gedetailleerd inzicht in uw perceel en de omliggende gebieden. Door gebruik te maken van de meest recente luchtfoto’s, presenteert deze kaart u een actuele weergave van uw eigendom. 

 

Wat kunt u verwachten van onze kadastrale kaart met luchtfoto: 

  • Nauwkeurige locatiegegevens: Ontdek hoe uw perceel zich verhoudt tot de omliggende percelen. De kaart toont duidelijk de perceelsgrenzen, straten en wegen in de directe omgeving. 
  • Volledig beeld: In tegenstelling tot traditionele kadastrale kaarten, waarop mogelijk bepaalde bouwwerken ontbreken, biedt onze luchtfoto allesomvattende informatie. Zelfs recente toevoegingen zoals schuren of bijgebouwen zijn zichtbaar.
  • Praktische toepassingen: De kadastrale kaart met luchtfoto is een waardevol hulpmiddel voor diverse doeleinden. Of u nu bezig bent met het plannen van erfafscheidingen, bouwprojecten of verbouwingen, deze kaart geeft u een helder beeld van de actuele situatie.
  • Snelle levering: U hoeft niet lang te wachten op uw kaart. Wij garanderen levering binnen 2 werkdagen!

 

Met onze kadastrale kaart met luchtfoto heeft u een krachtig instrument in handen om weloverwogen beslissingen te nemen en uw projecten nauwkeurig voor te bereiden. Bestel vandaag nog en krijg een compleet overzicht van uw perceel en de omgeving. 

Bekijk het product op vandriemaatvoering.nl

Gegevens die nodig zijn om dit product te bestellen, kunt u invullen tijdens het betalingsproces.

Kadastrale kaarten worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Inmiddels vertrouwen 500+ bedrijven en particulieren op Kadasternet.nl!

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in maatvoering en uitzetwerkzaamheden

Kadasternet.nl is een onderdeel van van Drie Maatvoering

Andere producten

Splitsen van percelen <100m2
Door het splitsen van percelen ontstaan er nieuwe kadastrale percelen met nieuwe vaste grenzen en perceelnummers. Het splitsen van percelen kan belangrijk zijn voor: de verkoop van een deel van…
Bestel dit product
Grensreconstructie
Wilt u duidelijkheid over welke grond precies van u is omdat u bijvoorbeeld een schutting wilt plaatsen, een tuinhuis wilt bouwen, een boom wilt planten aan de rand van uw…
Bestel dit product

Contactgegevens

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op via: info@kadasternet.nl

Copyright 2021 Kadasternet - Alle rechten voorbehouden

Kadasternet is onderdeel van Van Drie Maatvoering

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

chevron-down