Contact

0

Winkelmand

Kadastrale kaart met luchtfoto

Vanaf: 24,95

De kadastrale kaart met luchtfoto laat u door middel van de meest recente luchtfoto zien hoe het betreffende perceel en de omliggende percelen er bij liggen.
De kadastrale kaart ligt over de luchtfoto heen, waarbij de perceelsgrenzen van het betreffende perceel en de omliggende percelen worden aangegeven, ook zijn de wegen en straten in de omgeving zichtbaar.
Bij een gewone kadastrale kaart kan er soms bebouwing op percelen ontbreken, bijvoorbeeld als iemand een schuur op zijn erf laat bouwen, maar dit niet laat inmeten. Dit is bij de meeste recente luchtfoto waarschijnlijk wel zichtbaar.
De kadastrale kaart met luchtfoto is geschikt om een overzicht te krijgen van de recente situatie van het perceel en de omgeving.
Dit kan handig zijn bij het voorbereiden van het plaatsen van erfafscheidingen of bij verbouwingen. 

De kadastrale kaart met luchtfoto is leverbaar binnen 2 werkdagen.

Gegevens worden gevraagd in het betalingsproces

Producten worden binnen 2 werkdagen geleverd

Andere producten

Splitsen van percelen <100m2
Door het splitsen van percelen ontstaan er nieuwe kadastrale percelen met nieuwe vaste grenzen en perceelnummers. Het splitsen van percelen kan belangrijk zijn voor: de verkoop van een deel van…
Bestel dit product
Uitzetten van grenzen
Wilt u duidelijkheid over welke grond precies van u is omdat u bijvoorbeeld een schutting wilt plaatsen, een tuinhuis wilt bouwen, een boom wilt planten aan de rand van uw…
Bestel dit product

COPYRIGHT 2021 KADASTERNET - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - KADASTERNET IS ONDERDEEL VAN VAN DRIE MAATVOERING

Realisatie & Onderhoud: Brand in Webdesign

cartchevron-down